15 Temmuz 2010 Perşembe

Guti Nelere Kadir

Ernst'in yanında Guti, kanatlarda Q7 ve Hilbert. Eyvallah, cm'de kadro yapsam buna benzer bi'şeyler kurardım. O derece uçuk bir orta sahamız oluştu. Mutluyuz falan. Ama durun lan, soluklanın, sakin olun. Sakin olunuz.

Tüm bu transferler biz cefa ve vefa sahibi takımdaşlar için yol, su, elektrik ve fahiş bilet parası olarak geri dönecek. Bundan kelli en dandik maç için bile 100 tl civarında meblağlar ödememiz gerekecek. Yani işin aslı İnönü'deki taraftar profili değişecek. Kemikleşmiş taraftarın yerine parasıyla değil mi ulan'cı "endüstriyel taraftar" geçecek.

Diğer yandan bu transferlerin şöyle faideli bir yanı da var. Kendileri turnusaol kağıdı misali. Q7 geliyor, bir kısım taraftar: Şımart bizi başkan robinho'yu da getir vs. pankarları açıyor. Guti geliyor, gene bir kısım taraftar: Başkana mutluluktan sarılmak istiyorum, onu çok seviyorum!11 gibi zırvalıklar peydahlıyor.

Hah, şimdi birinci paragrafta bahsettiğim bizlerin boşalttığı tribünlere, 2. paragraftaki güce tapanları ve züppeleri koyun. Şimdi biraz daha yakından bakın: Avrupa yakası Fenerbahçe Şubesi!

3 yorum:

Alp dedi ki...

ahah ah ulan bizim kafa yok mu. messi'yi alsalar dahi aynı kaygılar bende hüküm sürmeye devam eder; ama aklın bir yanı da "koy götüne, en azından yıllar sonra adam gibi futbol izleyeceğiz" diyor. zaten kulübün ecdadı üfelenmiş, üfeleneceği kadar.

bu arada tekrar hoşgeldin. yazmaya devam et.

baschar dedi ki...

ayranı üflemeyi tercih ediyorum gene de. ha sene sonu olur da "ben demiştim ehikih" deme salaklığı ya da inadı değil bu. her zaman olduğu gibi umarım ben yanılırım da takım iyi olur.

Adsız dedi ki...

sırf blog adı için yazıorumm..
çarpıcı, yaratıcı, enfesss..
tebrik ediorum